torstai 23. helmikuuta 2012

määränpäänä Singapore

Hei kaikki ihanat,
Mul ois ihan just lähtö helsinki vantaan lentokentälle ja siel lähtee sitte kone kohti singaporee tos puolen yön aikoihi (: Ootan ihan kauheesti, mut kauhee jättää kaikki kaverit tänne, tulee kamala ikävä! En oikee jaksas kirjotella kauheesti ku pitäs viel pakata pikkasen ja tällee, mut tulee sitte lisää matskuu ku tuun takas suomee, palaillaa !












sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Angsti hei vaihtuu

moi kaikille,
On ollu kauheen sekava viikonloppu jotenki, ei oo sannu oikee selkoo mistää..mut ihan hauskaa kuiteski ollu. Perjantain mietittii kauheesti et mihis voitas mennä iltaa viettää, ovet aukes sitte joonalt jonne mentii kaveri porukan kans, siit jatkettii sitte kaupunkii jatkoille. Lauantain kävästii Jonnan kans kaupungis, mäkissä istuskeltii ja tuttujen kans sitte jutskailtii. Kerkes tulla jo semmoi pien vitutuksen alku, ni anskun kans perustettii semone niinsanottu vitutusrinki ja vitutustamme siinä pohdittii. Kaupungista jatkettii Jonnan kans Jerelle, siel oli aika erikoinen meno, ihan muutamastaki tekijästä...mut hauskaa oli sitä ei voi kieltää! Sunnuntai on menny aikalail tälläses hengailus ja tsillailus. Aamun omistin oikeestaa kokonaa itteni laittamiselle, hiusten suoristamiselle ja semmoselle. Jonnan kaa poikettii launeella ja mäkissä ja siitä menin sitte Santulle, koska Jonna raahas perseensä tuomas-messuu...koska ripari. että semmonen vklp, palaillaa.










Tajusinki täs just ettei oo enää ku 20 päivää
siihe et lähetää saksaa berliini projektilaisten kans! 
Sitä odotellessa! Ja toi kalenterihan on siis mun saksalaisen
vaihtarin tekemä mulle (:



tiistai 14. helmikuuta 2012

Be my valentine

Ihan näin alkuu hyvää ystävänpäivää kaikille!
En oo oikee kerinny kuvailee ja kameraki jäi kotii tänää vaikka ois saannu tosi paljo matskuu koulussa. Meil oli tänää halipäivä ja saati semmoset sydämmet mitkä laitettii kaulaa, ja kaikkii joita halas ni sai sitte kirjottaa niitte sydämii nimet. Joo no ei mikää kummonen ystävänpäivä, ois kyl tosi ihana jos olis oma kulta ni vois tätäki päivää viettää romattisimmis merkeis. Mut ihan pakko on viel sanoo et ne sydämen muotoset leivät koulus oli aivan ihanat ! Ei mulla varmaa muuta, palaillaa!







"Yksi tärkeimmistä matkoista, mitä ihminen voi tehdä,
on mennä toista puolitiehen vastaan."




sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Turhaaki turhempaa

Mooi kaikille (:
Mul on tää kirjottaminen vähä jäänny ni aattelin tehä ny tälläsen postauksen täst koko viikost sillee lyhennettynä. Maanantain oli Jonnan synttärit ni aattelin tehä sille synttäri pannarin, ja semmosen sitte väsäsin. Ja muuten oikeestaa viikko oli semmonen perus, kavereita näin ja tämmöstä. Perjantain oltii sitte Hennil, siellä sitte vietettii iltaa ja näin. Lauantain kävästii jonnan kans kaupungis, siel pyörittii, syötii ja kaikenmoist hauskaa. Alunperin menin ostaa farkkui mut ei niitä sitte ollu enää mun kokoo..niimpä sitte ostin semmoset kivat korvikset, siinä mun ostos saldo. Ja no tänää pyörittii Jonnan ja Tiinan kans launeel, mäkissä oikeestaan. Siellä sitte syötii hyvää ruokaa ja juteltii kaikenmoist kivaa. Semmonen viikko, ei mikää ihmeellinen mut hauskaa on ollu. eipä mulla enää mitää muuta järkevää taija olla sanottavana, että palaillaa!













torstai 2. helmikuuta 2012

Let me be your hero

Moikka moi kaikille.
Tänää viel himas, ei oikee olo tunnu paranevan. Aamul ku tos heräilin kuumetta oli melkee 39, mut se sitte oudosti laski 37,6 heti ku nousin ylös. Empä oo oikee mtn kummallist tehny, nukkunu pääasias ja onha tota MTV:täki tullu katottuu. Ja nii koitin syyä oikee hyvän aamupalan että olo paranis, mut ei hirveesti olo muuttunu, ja sitte hedelmii oon vetäny ihan urakal, jospa ne vähä auttais ? :D Mut ois hirvee halu päästä ulos ku siel on nyt noi nätti ilmaki ! Mut juu koitanki parannella itteeni, ettei vklp menis pilalle !













Täs sit viel ihana fiilistely biisi,
saa kyl aina kyyneleet mun silmii.


keskiviikko 1. helmikuuta 2012

she's a rich girl, buying all the clothes

Tylsyys iski, ni aattelin tehä postauksen lempivaatteistani, enjoy (:

Only 12,95

H&M  39.95

American Eagle 9,95 kpl
 
Top Shop 10,-

joku farkkukauppa Amsterdamis 49,90

Siinä oli nyt jotain mun lemppari vaatteista
laittelen joku päivä lisää

Put your hands up, cause it's a stand up

Moi kaikille !
Tänää sitte tämmönen päivä, kipeenä makaan kotona. Nooh ainaki sen verran hyvää täs
on että saa nukkuu pitkää eikä tarvii heräillä kouluu kuuen aikoihi..mut olossa ei kyllä
oo kehumista...mut eiköhä tää tästä, toivon ainaki et viikonloppuu mennessä paranisin
ettei viikonloppu sitte mee sairastaessa. Kuvii en oo kerinny ottaa mut täs on ny tämmönen
fiilistely biisi jonka kans tääl itteeni parantelen.


Btw, tänää on ihanan Harry Stylesin synttärit, Happy Birthday Harry !