sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

kiitti kaikille jotka on auttanu, ja vitut niille jotka on satuttanu









Oon ny istuskellu täs himas melkee viikon, vihdoin oon taas vapaa. Ehkä siin kuitenki oli hyvää se et sain omaa aikaa, aikaa miettii kaikennäköst, nyt muts tuntuu et tiiän asioist taas hitusen enemmän et näillä mennää. 
Palaillaa.

torstai 14. kesäkuuta 2012

believe


Oon tällä htekel ihan käsittömän onnellinen, koska mä pääsin Kannaksen lukioon! Olin niin varma etten pääse minnekkää, koska tänä vuonna keskiarvo rajat oli tosi korkeet, mut toisin kävi ja oon ihan sanaton ja fiilis on mahtava! Tää meinaa nyt kolmen vuoden ahkeraa opiskeluu, mut mä oon siihe valmis!

maanantai 4. kesäkuuta 2012

today my life begins, a whole new world is waiting it's mine for the taking


Mä en tiedä oikee mitä sanoa muutaku että se on nyt ohi, ei peruskoulua enää päivääkää! Mulla on kuitenki ihan kamala ikävä jo meijän luokkaa, 9E se oli se paras luokka! Toivon et me viel tavataa ja pidettäs yhteyttä! Päättäreistä kuitenki sen verran että itketti ja nauratti samaa aikaa ihan kauheesti, haikee mutta kuitenki ilonen fiilis oli, matka käy kohti uusia seikkailuita! Kuitenkin meil oli ihan mahti päättärit säästä huolimatta. Ensin ajeltii limusiinilla ympäri lahtee ja sen jälkee mentii Ollille jatkoille. Toivotan kaikille hyvää kesä lomaa, ottakee arskaa ja pitäkää hauskaa! Palaillaa