perjantai 29. maaliskuuta 2013

well you only need the light when it's burning low, only miss the sun when it's starts to snow


Hymyjä, tuntemattomia hymyjä. Sanoja tai tekoja jotka saavat päivän alkamaan täysillä. Aamun ensimmäinen kupillinen kahvia auringon jo noustessa ja pilkottamassa sädekaihtimista suoraan keittiöön. Ystävälliset sanat ja eleet jotka tulee muistamaan aina. Ne naurokohtaukset joille ei ole loppua eikä sitä tiettyä syytä mistä ne edes tulivat. 


Niitä rikkinäisiä ja muuttuineita katseita joka puolella, kuitenkin niin haluavia korjaantumaan. Niitä tunteita ja ajatuksia joita ei ole päässyt purkamaan.Niitä sanoja joita ei ole tarkoittanut, ja niitä tekoja joita katuu ja haluaa vain unohtaa.


Kevään ensimmäiset auringonsäteet, lumen sulaminen. Teitä koristaa suuret vesilammikot ja loskaiset tien reunat. Märät sukat sekä kengät, kylmät varpaat. Nurmikon esiintuleminen lumien alta. H&M netti kaupan selaaminen yö myöhään. Vaatekaupoissa kiertely ja uusista vaatteista haaveilu.


Perjantait. Illanistumista kaveriporukan kesken. Hyvää musiikkia ja jutustelua. Juomapelejä, hitlerin huutamista, taukokorttien toivomista ja huorakorttien pelkoa.