sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Koska amanda on ihana


Amandan kanssa tsillailtu nyt koko vklp, nyt sitte huomista vappua odotellessa ja vieläpä hyvässä seurassa! Hyvää vappua kaikille!

torstai 26. huhtikuuta 2012











Moikka kaikille, tää on tämmöi pikanen postaus koska kohta lähen launeelle päin, mut tossa ois kahet kengät jotka ostin. Noi conssit on stocmannilta ja korkkaarit spirit storesta rakastan noit kenkii! Ja kohta ois mun pyrkimiset musiikki lukioo..mitäköhän siitäki tulee, mutta eipä sitä kannata hirveesti stressata, paremmin se menee jos sinne ihan rennosti menee laulaa ja koittaa olla mahollisimman rento. Mutta pitemmittä puheitta lähenki tästä launeelle. Ihanaa vapun odotusta kaikille!


maanantai 23. huhtikuuta 2012

kun katsoit minuun


Kesä fiilis ja laune hengailuu, ei tässä oikee muuta oo ollu. Kesäsii kuvii mul ei oikee nyt oo mut nuo kelvatkoon, vihdoin kesä ilmat täällä oon ihan fiilingeis! Ei mul oikee mitää viksuu postattavaa oo aattelin vaa jotai tämmöstä turhaa. Enjoy.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

dress like a lady, think like a boss


Päättärit lähestyy ja mä en yhtää tiiä et mitä helvettii mä puen päälle! Tos ois kaks mekko vaihtoehtoo, koska päätin etten aijo hommaa nyt uutta mekkoo koska mun budjetti on aika pieni. Joten vanhoilla mennää. Sitte vielä koulu, stressaa ihan helvetisti! Mul on hirvee paniikki etten pääse minnekkää, ja pitäs jaksaa numeroita viel nostaa. Sain pääsykoe kutsun musalukioo mut mua pelottaa et kusen senki testin..ei hyvin mee. Pitäs nyt vaa koittaa jaksaa panostaa vikat kuukaudet ni sitte ois se kauan oottettu kesäloma!


Shane Bain
Tää jätkä tässä saa mut sulamaa, ihan liian ihana ollaksee totta !




maanantai 16. huhtikuuta 2012

dreams come true


Tommosen mä nyt siis meinasin ottaa :) oon jo niin kauan halunnu ottaa tommosen kivan korun kielee et nyt aattelin toteuttaa suunnitelman. Ens viikol  mun kieli vissii sit lävistetää ja onneks Ansku lupautu tulee mun mukaa, tartten henkisen tukikaverin! Mutta juu palaillaa

maanantai 2. huhtikuuta 2012

music on, world off


Hei kaikille, tänää taas koulussa semmonen perus kiva päivä. Liikassa tanssittii paritanssei ja pakko kyl myöntää että se oli jotenki tosi piristävää. Koulun jälkee istuin varmaaki n. 2 tuntii poliisi asemal että sain uuen passin hakemuksen sinne jätettyy, uuvuttavaa hommaa! Sitteku sielt kerkesin pois ni näin kavereita, oli taas semmonen tsilli ilta. Enää 3 päivää täl viikol kouluu ja sitte pitkä vklp, suunnitelmii ois jo ja niitä odotellessa sitte, toivottavasti kaikki menis sellai ku ollaa suunniteltu. Eipä mulla tässä oikee mitää muuta, aattelin nyt joku päivä kirjotella jtn vähä viksumpaa ku nytte on parin päivän tullu kirjoteltuu. Mut siihen asti, palaillaa.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

im gonna live my life


Moikka kaikille, tällänen sunnuntai päivä mulla turhii kuvii tullu taas vaikka millä mital, en kyl niit kaikkii tänne jaksa laitella. Ihan kiva sunnuntai kuitenki ollu, käytii kirpparil Jonnan ja Tiinan kans ja löysin sielt ihanan Ed Hardyn hupparin vaa 15eurol et ihan hyvä löytö oli koska oikeesti se huppari maksais yli viiskymppii. Siitä tultii sitte santulle ja tääl syötii pizzaa ja tsillailtii vaa. Nyt pitäs kohta jaksaa raahautuu himaa tekee äikän töitä, mitäköhä siitäki seuraa. Mutta hyvii sunnuntain jatkoi kaikille, palaillaa.