keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

mustekaloilla on kolme sydäntä, mulla vaan yks ja sitä ei saa särkeä


Nyt mä alan vasta tosiaan uskoa kevään tulemiseen, aurinko on paistanut koko viikon aamusta iltaan ja kävelytiet on jo melkeempä kokonaan sulat. Mä en malta oottaa että loputkin lumet sulais ja kesä pääsis valloilleen, onhan sitä tässä jo pitkän aikaa ootettu.


Ollaan kaveriporukan kanssa suunniteltu vaikka mitä jännää ja kivaa tekemistä koko kesäksi, ollaan päätetty et tästä kesästä tulee ihan huippu, otetaan ilo irti koko kesästä! En malta oottaa niitä kaikkien suunnitelmien toteutumisia, matkaa viroon, mökkeilyä, suomen kiertelyä ja mikä hienointa, maailman parasta matka ja touhuilu seuraa.


Jotenkin tuntuu että näin keväällä kaikki rupee saamaan ihan uuenlaista energiaa mikä talvella uupui. Eikä tästä lukio vuodestakaan oo paljoo enää jäljellä, jos sitä jaksais tsempata loppuun saakka, tosin jos mua nyt onnistaa ni mun ensvuoden opiskelu paikka onki amiksessa, saa nyt nähä miten käy.


Kaikkein parsta tässä nyt on että tuntuu että on paljon tekemistä koko kevääksi, ehkä se kesäki sieltä  tässä touhuillessa nopeemin tulis, tai ainaki tuntuis siltä. 23 päivä tätä kuuta pääsen vihdoin kattomaan ihanaa Justin Bieberiä, sitä on ootettu ja kovasti. Tässä kuussa juhlitaan myös hyvän ystävän 18-vuotis synttäreitä, toivotaan et tulee hyvät juhlat. Kaikenlaista kivaa puuhailuu on suunniteltu, eikun vaa nauttimista keväästä ja kesän oottelua.


5 kommenttia:

  1. E: mäki tahtoisin viettää teijä kans kesää... :c

    VastaaPoista
  2. kiitoksia, ja kuin myös omasikin :) liityin lukijaks!

    VastaaPoista
  3. Oletpas nätti ja mukavan oloinen blogi!::) http://junesalise.blogspot.fi/

    VastaaPoista